Първият анимационен водещ у нас Марк О’Селски и бендът на Дани Милев стартират инициатива в подкрепа на българската музика в началото на май по Нова ТВ.

Триизмерното магаре ще обедини в една кауза любими наши изпълнители, които ще загърбят враждите и суетата в гилдията, за да покажат на зрителите, че с малко повече позитивна енергия, вяра и уважение един към друг, можем да създаваме по-стойностни неща, да се радваме на по-хубава музика и на повече успехи.

Графа, Янка Рупкина, БТР, Мариана Попова, Орлин Павлов, Любо от „ТЕ” и Рут Колева са само част от изпълнителите, които ще закриват вечерното шоу „На инат” всяка делнична вечер от 2 май до 12 май след 23ч. по Нова ТВ.

С тази инициатива водещият Марк О’Селски ще изпрати българския представител на „Евровизия” тази година Поли Генова в Дюселдорф. Поли е част от екипа на вечерното шоу „На инат” още от неговото създаване преди около година.

В първата седмица от месец май в студиото на магарето едни от най-обичаните български певци и музиканти заедно с гостите на шоуто - Миглена Ангелова, Георги Коритаров, Джоко Росич и Даниел Вълчев, ще се опитат да докажат, че ако ние българите загърбим дребнотемието, злобата и завистта, ще успеем да открием и задържим талантите си у нас, ще работим по-успешно заедно и ще се чувстваме по-щастливи от начина, по който живеем.