Фолк дивата Галена беше пределно откровена пред водещия Росен Петров.

Тя без колебания призна, че порно клипчето, което се появи в интернет в началото на кариерата й и е помогнало, но ако има вълшебна гума би го заличила напълно.

Екипът на Росен Петров беше подготвило серия от изненади за фолк певицата от Смядово. Първата беше включване в ефир на нейната приятелка и популярна певица Емилия. Колежката на Галена разказа как са се запознали преди 10 години и призна, че покрай децата си и майчинството са се сближили повече. Сега двете фолк певици са добри приятелки и подготвят съвместна фотосесия.

Следващата изненада в списъка беше видеото с двамата най-любими мъже на Галя - синът й Стефан и годеникът й Галин. Галин призна, че и двамата не са подозирали, че връзката им ще прерастне в нещо толкова сериозно. Те планират второ дете, но след време. Галена беше много трогната, а Росен Петров не пропусна да я попита това ли е мъжът на живота й. "Да! Определено, да! След като имам дете от него! Ние взаимно се обичаме", кратко и ясно обобщи певицата.

Последната изненада беше учителката по музика на Галена от началното училище - г-жа Бошниакова. Според нея Галя не показва целия си гласов потенциал в поп фолк парчетата, които изпълнява. Тя помоли някогашната си ученичка да записва и фолклорни парчета и скоро да я зарадва с цял фолклорен албум. Галена издаде, че вече работи по такъв проект и най-вероятно до края на годината дискът ще е факт.

Галена отрече твърдението, че не могат да бъдат намерени приятелки в поп фолк жанра. Тя има чудесни отношения с Емилия, Преслава и други свои колежки. Друго, което тя отрече е, че има постоянни спорове между тях. Галена се определя като безконфликтна личност - досега тя не е имала спорове нито с колежки, нито с композитори, текстописци и т.н.

Едно от малкото неща, които Галена би заличила от историята на живота си всъщност е порно клипчето, което според много хора даде летящ старт на кариерата й. Ако имах гумичка, това е нещото, което бих изтрила напълно! - категорична беше Галена.

В близките 10 години тя се надява да има възможността и късмета да продължава да радва хората, да има още едно детенце и да продължи да се развива! Тя призна, че не прави толкова дългосрочни планове, защото така би изпуснала хубави моменти в настоящето, пишат от Blife.

На финала екипа на предаването я впечатли с традиционния колаж, който й бяха подготвили - тя и Галин пред табелата "Добре дошли в Лас Вегас", облечени като младоженци. Галена много се забавлява понеже на снимката са направили Галин доста по-висок отколкото е всъщност!