Старото другарче на Гала Пейо, споделя, че мислел Гала за надута и превзета.

Пощальонът бързо си променя мнени­ето, след като заработ­ват заедно в екип. Странно е, че всеобщото мнение за блондинката се припок­рива. Потребителите в мрежата смятат напо­ристата водеща за „мно­го изкуствена“. На Гала самочувствие не й липс­ва, а и кариерата й ра­боти в нейна полза.

Та, двамата станали големи приятели още в „Имаш поща“. Това е ед­на от причините Пейо да бъде поканен в „На ка­фе“, пишат от kliuki.bg.

Най-популярният пощальон се радва на интерес от страна на зрители­те на Нова ТВ. Дали заради привлекателната външ­ност, или заради непринуденото и открито държание, е трудно да се каже.

Чаровникът е верен на жената до себе си вече 11 години. А щастливката също обича музиката, но се изявява в друга сфера. За никого не е тайна, че Пейо е любимец предимно на женската аудитория, каквато е в по-голямата си част зрителската част на предаването на Гала.

Пейо споделя, че Гала не контролира нищо в преда­ването, защото всички се съобразяват с продуценти­те. Тя не е шеф на когото и да било, а само колежка. Мнението на всички е, че Гала се разпорежда в „На ка­фе“, но истината е съвсем различна, споделя Пейо. Всички се чувствали равни и нямало борба за надмо­щие.