Сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, е изправила на нокти целия Бъкингамски дворец с идеите си за вечерното парти в чест на младоженците.

Кумата, която има стаж в парти агенцията на родителите си Party Pieces, възнамерявала да превърне Тронната зала, където ще се проведе купона, в импровизирана дискотека със светещи диско топки.

„Пипа си взе две седмици почивка, за да може да се заеме с всички детайли около партито, но дръвниците в Бъкингамския дворец попариха ентусиазма й. Тя искаше да създаде младежка атмосфера, но концепцията й не се връзваше с тази на хората от двореца. За малко да стане страшен скандал, но за щастие принц Уилям се намеси навреме и заяви, че иска последното парти да бъде коренно различно от приема с шампанско и канапета на Кралицата“, разказал познат на семейство Мидълтън.

*Пипа Мидълтън

„Това обаче не беше единственото, за което не можаха да се разберат двете сестри и принц Чарлз. Кейт и Пипа искаха да използват за купона собствената си агенция за кетъринг, но бащата на Уилям настоя с това да се заеме любимият му клуб – Мосимънс, начело на който стои майстор-готвачът Антон Мосимън. Двете не бяха очаровани от идеята, но не можеха нищо да направят по въпроса“, обяснил още приближеният на семейство Мидълтън, пише bliasak.bg.