По примера на Виктория и Дейвид Бекъм, които изградиха модна империя, благодарение на популярността си, и Ники Михайлов и Алисия имали подобни мераци.

Според техни близки приятели в момента двамата работели върху собствена линия за облекла и аксесоари за спортно-елегантна колекция, чиито дизайнери ще са самите те.

Bliasak.bg потърси коментар от говорителя на футболиста:

"Няма да крия, че има подобен проект, в който участва Николай и много популярна дама от музикалната сцена. Към този момент няма да коментирам коя е тя. Наистина става въпрос за ангажимент в модната сфера, който ще се случи за първи път в България. Предполагам, че скоро ще мога да разкрия повече подробности.''

*Ники Михайлов (Снимки: niki-mihaylov.com)

В светските среди не спира да се коментира връзката на футболиста и певицата, макар че двамата не са я обявили официално.

В свои интервюта обаче не пропускат да загатнат, че между тях има повече от приятелство. Може би освен любов, ще се окаже и общ бизнес интерес.

*Алисия (Снимка: Велислава Каймаканова-Ножарова)

Припомняме, че напоследък Алисия демонстрира индивидуален стил, а някои от тоалетите, с които се изявява са по неин дизайн.

В началото на годината тя заяви: „Искам да имам свой собствен бранд и засега все още експериментирам върху себе си, защото не се чувствам готова за момента да стартирам този мащабен проект."

*Алисия с тоалети по собствен дизайн (Снимки:Версай)

Бившата половинка на фолк певицата - Валери Божинов, също беше споделил в свое интервю, че след като приключи с футболната си кариера може да се отдаде на работа в модния бранш. В плановете му поне тогава влизаше реализирането на собствена марка.

Дали след Ники и Алисия, и Валери и Николета ще се насочат към фешън индустрията, остава да видим.

Вижте фотогалерия:

Алисия с рокля създадена по неин дизайн

Алисия разкри прелести в дантелен тоалет по собствен дизайн