Варненският рапър Big Sha урежда красиви момичета, които да се въртят около звездата Ja Rule. Той обаче не играе ролята на сводник, а просто поканил американеца на участие у нас. 

След като обявил, че на 4 май Ja Rule ще изпълни едни от най-големите си хитове в столичен клуб, телефонът на Big Sha буквално прегрял от звънене.

Всякакви познати и приятелки на родния рапър потърсили съдействие от него, за да могат да си уредят среща с чуждата звезда.

„Ще го водя на вечеря преди участието му и тогава ще взема и някоя приятелка. Той има много фенки у нас“, издаде Big Sha пред bliasak.bg. 

*Big Sha

Заради големия интерес, който предизвикала появата на Ja Rule у нас, Мишо решил да си направи и мини конкурс в страницата си във Facebook, където момичета да пускат снимки и той да избере една от тях, която да има възможност да се докосне до рапъра... 

Дали това беше само шега от Шамара, не е ясно. Сигурно е само, че Ja Rule ще пристигне в България само след няколко дни и феновете му ще могат да му се порадват за няколко часа.

*Ja Rule (Снимка: Getty Images/ Guliver)