Sportal.bg получи анонимен имейл, който пряко засяга интимните отношения на звездата на Левски Гара Дембеле с едно от момичетата в шоуто "Денис и приятели" - красивата Дамяна Матева.

Поради тази причина, а и за да не излизат разни спекулации, нашата медия се свърза с 20-годишното момиче, с цел да разкаже истината за отношенията между двамата и по този начин да разсее неверните слухове.

Отначало Дамяна не искаше да коментира тази тема с мотив: "Кой ви изпрати имейла? Сигурно някоя "приятелка". Не искам да му навредя", но после си промени мнението и заяви: "Какво пък, не се срамувам от нищо и няма какво да крия". "Гара е абсолютен клоун - в добрия смисъл на думата. Той е едно дете в тялото на 25-годишен мъж. Винаги се смее и не приема нищо насериозно. Запознахме се през лятото на миналата година в една дискотека. И той, и аз си бяхме пийнали. Той беше с други футболисти на Левски - Тасевски, Тевия. После ми намери отнякъде телефона и ми звънна. Харесах го. За мен основното нещо в една връзка не е външният вид. Важни са други неща. Едно от тях е чувството за хумор, а той определено ме разсмива. Много земен и добър човек. Голям пич е, но и доста си измисля. Хората обаче не ни приемаха добре, гледаха ни осъдително", започна да разказва Дамяна.

"Когато започнахме да излизаме той ми каза, че е разделен с приятелката си, но в края на лятото тя дойде в България и Гара поиска да не се виждаме повече. После, през януари тази година, отново започнахме да се срещаме, тъй като пак щял да се разделя и искал да е с мен. За последно се чухме преди седмица, но този път аз му казах, че всичко между нас приключва. Взаимно решихме да се разделим. Нали през лятото ще се жени, не искам да му развалям семейството", продължи 20-годишната приятелка на синята звезда, която призна, че футболистът не е голям почитател на режима.

"В събота го засякох в "Силикон". Изненадах се, защото мислех, че е на режим преди мача на Левски с Черно море. Беше към 2,00 часа. Но не бяхме заедно - той беше с другата си приятелка, а аз - с мои приятелки. Иначе той обича да пие уиски. Преди два месеца бяхме в "Син сити". После го глобиха с 2 000 евро, защото пропусна тренировка - мързеше го да отиде, и с още 2000, тъй като не се бил прибрал навреме. Казах му, че не цени парите, защото това е голяма сума, която е годишната заплата на обикновен човек в България, а да не говорим за хората в Африка и се скарахме. Тогава той ми сподели, че има хора в беда в Африка, на които изпраща пари, а освен това подпомага и неговото семейство.

Когато пийне, става доста агресивен. Мен не ме е удрял, но си спомням един случай. Бяхме във "Фънки таун" с един негов приятел от Кот Д'Ивоар. Мисля, че и той е футболист, но му забравих името. По едно време си казаха нещо на френски и излязоха пред заведението. След малко отидох да проверя какво става, а Гара ме посреща с думите: "Прибирай се вътре - ще се бия." На мен ми стана смешно, а той се разсърди", каза Дамяна, която попитахме как е приемала постоянните писания за любовните похождения на Дембеле:

"Той ми казваше, че не са верни. Попитах го за случката с една известна наша фолк певица (б.а. спестяваме й името по желание на Дамяна), но той винаги имаше някакво обяснение. В този случай каза, че много се напил в Пловдив и заспал в нейното легло - нищо друго не е правил. Така ми каза", заяви българската приятелка на Дембеле.

Попитахме Дамяна дали и за какво са се карали със Гара. "Той е весел и добър. Рядко сме се разправяли. Най-вече за глупости. Веднъж си беше порязал ръката. Пoиска ми спирт. Мислех, че ще си промие раната и му дадох. Той обаче е луда глава. Сипа спирта в кафето и започна да го пие. Не можех да повярвам и му вдигнах скандал, а той ми отговаря: "Така лекувам раната вътрешно".

Със сигурност обича дискотеките. Затова последните няколко пъти идваше на срещите с охрана. Гонзо им звънеше и им казваше кога да го прибират, а той пиеше уиски и не искаше да си ходи", завърши Дамяна.

Sportal.bg