Линдзи Лоън спокойно може да забрави бляновете си, че ще играе ролята на известната американска писателка Виктория Готи на големия екран.

Това е поредният неуспех на блондинката да се върне към киното след огромните си проблеми в съда, съобщава Lifestyle.bg

"Вече изобщо не говорим за възможността Линдзи Лоън да изиграе Виктория Готи. Тя отпадна от списъка с кандидатките. Спряхме преговорите с нея. Ще се срещаме с други актриси, подходящи за филма", казва директно Марк Фиоре, продуцент на филма "Готи: Три поколения".

Лентата ще разказва историята на мафиотската фамилия Готи, чиято дъщеря е и известната писателка Виктория Готи. Само преди седмица Линдзи изглеждаше сигурна, че ще получи ролята. Тогава тя се появи с блестяща усмивка на пресконференцията на филма.

Тя направи впечатление с това, че още преди снимките беше влязла в евентуалния си екранен образ и на външен вид го беше докарало доста добре. приликата между нея и Виктория Готи бе забелязана и от самия Джон Траволта, който също участва в лентата: "Винаги съм смятал, че Линдзи е подходяща за тази роля. Тя е талантлива и красива", каза той на пресконференцията.

Изглежда обаче това не се е сторило достатъчно на продуцентите на "Готи" и те са отхвърлили Лоън. Според слуховете причините могат да бъдат две - или скандалната американка е поискала прекалено скъп хонорар, или проблемите й с наркотиците и алкохола са провалили нейните шансове.