Дъщерята на собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, беше определена за най-красивата спортна щерка за годината в допитване, организирано от светското списание FHM, съобщава "Монитор".

По този повод очарователната брюнетка ще изгрее на корицата на поредния брой на лъскавото издание, който ще излезе днес на пазара в Германия, разкрива вестник "Билд".

А коя от снимките си е харесала най-много самата Тамара? "Естествено, всички са много добри - коментира тя с усмивка. - Фотосесията ни продължи доста дълго, налагаше се много време да позирам, преоблякох се безброй пъти, затова сега мечтата ми е единствено да ми направят един хубав масаж и да си почина!"

Въпреки че едва ли изпитва остра нужда от пари, Тамара демонстрира независимост от своя баща милиардер и работи като модел и като коментаторка на Формула 1 в един спортен телевизионен канал в Англия. Освен това тя е пряко ангажирана с организацията за защита на правата на животните РЕТА, за каузата на която се снима завита единствено с карирания финален флаг от Формула 1, с което предизвика гнева на баща си. Сред благотворителните дейности на Тамара е и набирането на средства за световноизвестната детска болница Great Ormond в Лондон. А за баща си Бърни казва: "Той е невероятен работохолик, постоянно обикаля света и е наистина трудно да се срещнем."