Холивудската знаменитост Даниел Радклиф, който наскоро сподели, че не може да се отърси от образа на Хари Потър, разкри, че "вероятно не би гледал" най-новия си филм, ако не бе участвал в него, пишат американските таблоиди.

Британският актьор играе ролята на адвоката Артър Кипс в най-новата си лента "The Woman in Black", която според него е твърде "мрачна и ужасяваща".

"Плаша се много лесно, да. Но това е от филмите, които вероятно не бих гледал никога, ако не бях играл в него. Познавам много хора, които няма да могат да го изгледат и ще се наложи да ги принудя да го направят заради мен, защото, да, филмът е много, много мрачен и ужасяващ", заяви пред репортери екранната звезда.

21-годишната звезда освен това изрази увереност, че продукцията със сигурност ще възхити публиката, тъй като по време на първата прожекция на лентата зрителите "скачали от местата си от страх".

 "Филмът е една от най-завладяващите ленти. Ще бъде много ужасяваща. По време на тестовата прожекция хората скачаха от местата си от страх и затова смятам, че филмът ще бъде много, много добър", отбеляза още Радклиф, пише БГНЕС.

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver