Още едно горещо интервю за любовта, кариерата, завистта и трудностите в живота... Този път водещата Петя Григорова разкри душата си и отговори на всички въпроси, които вълнуват медиите...

- Чувстваш ли се известна?

- Смятам, че съм популярно лице от екрана, което хората понякога разпознават.

-  Водиш толкова много време игри за пари, не ти ли се иска да си водеща на друг тип предаване? Например, да каниш гости и да разисквате различни социални теми...

- Животът е това, което ни се случва, докато си правим планове за бъдещето. Моите планове са свързани с по-сериозни телевизионни ангажименти, но докато се осъществят ще продължавам да общувам с хората чрез телевизионните игри.

- Красотата нож с две остриета ли е или досега само ти е помагала?


- Красотата е оръжие и когато знаеш как да го използваш може само да ти помага. Много е важно какво стои зад нея, какво ще кажеш когато ти зададат въпрос, как ще се впишеш в обстановката, когато общуваш с хората... Красотата винаги се допълва и от интелекта и умението да комуникираш.

- Какво те плени в Христо Сираков? Вие бяхте заедно около година. Той ли е идеалът ти за мъж?

- Не бих искала да се връщам на темата с Христо Сираков. Той е в миналото ми!

- А имаш ли в момента мъж до себе си?


- Да!

- Ти си нощна птица... Кажи какво правиш през деня, когато не си на работа. Може би спиш и релаксираш?

- Аз работя до късно и сънят е важен за мен, но денят ми започва към 11 часа и е доста динамичен - на първо място са съвещанията в офиса ни и обсъждането на нови проекти, следва фитнесът и кафе с приятелки, и накрая хубава вечеря с любимия човек...и отново на работа!

- Кое е най-неприличното предложение, което си получавала?

- Досега с поведението си никога не съм провокирала неприлични предложения. Смятам, че жената трябва да се държи на нужната дистанция и да демонстрира уважение към себе си, за да заслужи уважението и на другите.

- Какво мислиш за родните "ВИП" личности?

- Мисля, че четат прекалено много чуждата преса и се опитват да се държат като големите звезди по света, което често ги прави комични. Но има разбира се и такива, които уважавам и признавам за успели и известни - Йорданка Христова, Васил Найденов, Лили Иванова...

- Какво си пожелаваш?

- Да постигна хармония между това, което искам и това, което ме заобикаля. Иска ми се да усещам повече позитивна енергия около мен, хората да се научат да бъдат щастливи. Пожелавам на всички едно ново начало!

Снимка: Bulphoto