Канадската актриса Еванджелин Лили, известна най-вече с ролята си на Кейт Остин в пожъналия огромен успех американски сериал "Изгубени", е бременна с първото си дете, съобщават таблоидите отвъд Океана.

31-годишната актриса даде интервю за изданието "US Magazine", в което разкри, че е забременяла с първото си дете.

"Когато човек приключи с нещо, с което се е занимавал през последните шест години, животът му се струва коренно различен и по тази причина взима решение да направи нещо ново. Краят на филма беше много тъжен, но и същевременно страхотен за ново начало", сподели пред репортери Лили.

Миналата година актрисата заяви, че за нея играта пред камера е временна работа, а голямата й цел е да пише и да стане майка.

Въпреки дългосрочните си цели обаче звездата наскоро се снима и за научно-фантастичната продукция "Real Steel", в която игра редом до колегата си Хю Джакман.

Пред сп. "Woman's Health" тя каза:

"Винаги съм искала да имам дете и съм на мнение, че жената е създадена за това. Ето защо се надявам да стана майка някой ден. Мисля, че мога да си позволя наследник, а ако не успея да имам собствено дете, ще си осиновя".

Номинираната за "Златен глобус" актриса в момента се среща с Норман Кали, който също бе част от снимачния екип на сериала на Ей Би Си.

Много хора обаче си мислеха, че бащата на детето й все пак ще бъде колегата й Доминик Монаган, с когото тя се срещаше от 2004 до 2009 г.

*Доминик Монаган

Двамата бяха засичани последно заедно миналата година през май, но сега Монаган живее в Лос Анджелис, докато Лили остана да живее в Хавай, пише vesti.bg.

Вижте фотогалерия:

Еванджелин Лили

Вижте видео: