Холивудската звезда Никълъс Кейдж беше арестуван в събота сутринта от полицията в Ню Орлеанс. 

Причината за задържането му бил публичен скандал със съпругата му Алис Ким относно апартамент, който наели, докато са в града, където звездата снима филм. Драмата се разиграла за това, че двамата били на различни мнения за това къде са отседнали, пише bliasak.bg. 

В разгара на скандала Никълъс Кейдж силно сграбчил за ръката половинката си и буквално я завлачил към адреса, който смятал, че е верният. Свидетели на спора разказали на полицаите, че актьорът в един момент дори силно бутнал съпругата си.

Няколко минути по-късно, докато холивудската звезда опитвал да се качи на такси, съседи спрели приближаваща полицейска кола. Униформените помолили актьора да тръгне с тях, но той отказал. Последвал спор и в крайна сметка Никълъс Кейдж бил арестуван.

*Алис Ким и Никълъс Кейдж

Според полицейския доклад актьорът бил доста пиян, а по съпругата му нямало видими синини и натъртвания. Срещу Никълъс Кейдж били повдигнати обвинения за домашно насилие и нарушаване на обществения ред.

Той бил пуснат от затвора след като платил гаранция от 11 000 долара. "Срамота е начинът, по който се държа", заявил свидетел на скандала.

Това не е първата среща на Никълъс Кейдж с полицейските власти. През 2009 г. той беше задържан за това че не е платил данъци в размер на 6,2 млн. долара.

Алис Ким е третата съпруга на актьора. Преди нея той беше женен за актрисата Патриша Аркет и за дъщерята на Елвис Пресли - Лиса Мари.

*Алис Ким и Никълъс Кейдж

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver