"Няма толкова интересни неща в живота ми, сигурно съм една от най-скучните фолк певици". Така Теодора обясни в "Отчаяни съпруги" факта, че не дава често интервюта.

Тя призна, че има фобия от водата, защото се е давила два пъти. Страхува се и от тъмното, както и от високо, пише blitz.bg.

"Когато имам участие, не се страхувам, дори чакам с нетърпение да изляза пред публиката. Няма по-хубаво от това да видиш как хората ти се радват. Когато изляза да пея, за мен хората са всичко. Притеснявам се, ако съм на много голяма сцена, защото и публиката е повече", допълни тя.

Фолк дивата смята, че е хубаво да има конкуренция, защото по този начин всеки се старае да изглежда добре, да е добър в работата си.

Теодора твърди, че се събира със свои колеги много рядко. "Гледам да се дистанцирам, за да няма клюки и интриги. Имам три приятелки, които са ми най-близки и те не са в сферата, в която аз работя", подчерта тя.  

Припомняме:

В края на миналата година синеоката бургазлийка зарадва почитателите си със своя пети албум „Моят номер”, заглавната песен от който се превърна в тотален хит. 

Парчето тя изпя в тандем с DJ Jerry, с когото в момента подготвят и втори дует.

Песента й „Онази” пък постигна огромен успех не само в България, но и в Турция.