Гръцкият милионер Аристотелис Фотилас ще плаща по 20 хиляди лева месечна издръжка на Елена Петрова, с която са в развод.

Мъжът на актрисата от "Стъклен дом" бе забелязан да разхожда близнаците Изабела и Александър в столичен търговски център, пишат в hotarena.bg.

Въпреки че бизнесменът се стараеше да запази дискретност, почти всички разпознаха близнаците, чиито снимки редовно се публикуват в медийното пространство.Освен това, приликата с майка им също е видима, а момиченцето направо е одрало кожата на къдрокосата актриса.След като направиха няколко кръгчета покрай магазините, Фотилас и малчуганите се отправиха към последния етаж, за да гледат модерна 3D прожекция на детско филмче.

Според близки до известното семейство, договорката между Петрова и мъжа й е след развода, той да вижда децата веднъж седмично, именно в неделя. До навършване на пълнолетие, те ще получават и солидна месечна издръжка от богатия си татко. Според мълвата, тя е в размер на 20 000 лева - по 10 бона на детер пишат от Blife.

Баровецът съвестно изплащал на всяко 5-о число издръжката на децата си, пише "Уикенд".