Русокосата красавица изпяла „Нещо друго” заминава на 23 април за Париж, където ще радва с песните си наши сънародници във френската столица.

Визитата на Валя е планувана още преди месец, когато певицата получила покана от организаторите на събитието.

Изпълнителката на “Пайнер студио” ще има двоен празник в Париж. Освен Великден, тя ще празнува и рожден ден на 23 април. 

„Много ми е приятно, че ще имам възможността да радвам сънародниците ни в Париж на връх рождения ми ден. Подготвила съм много изненади за тях и се надявам да изкараме истински празници по български” – споделя Валя.

Организаторите от френската столица съобщават, че интерес към събитието проявяват и сръбски граждани.

Певицата е планувала да посети емблематичните места на Париж като - Айфеловата кула, Триумфалната арка, Лувъра и „Мулен Руж“. Няма да пропусне да се разходи и по известния булевард "Шанз-Елизе", дори е замислила и вечеря на корабче по Сена.

От няколко дни певицата трескаво преговаря френския език, но не се притеснява ако е забравила нещо, защото ще си служи с английския, който знае перфектно.

Валя няма да бърза да се прибира. Тя и екипът й ще останат няколко дни в града на любовта, където заедно ще отдъхнат и ще обсъдят новите идеи за нещата, които й предстоят.

Вижте видео: