Освен близко приятелство, двете изпълнителки на „Ара мюзик” споделят и една обща страст - тази към екстравагантните обувки.

Емануела и Румина редовно ходят на шопинг заедно, за да се сдобият с някой нов чифт или си правят чепици по поръчка при майстор Данчо, обущаря на звездите.

Фолк певиците признават, че по отношение на обувките имат един и същи вкус, а понякога в гардероба им се намират еднакви модели.

Миналата нощ двете изпълнителки се появиха качени върху подобни 15 сантиметрови кокили.

Пред екипа на заведението, където вчера вечерта Румина отбеляза 26-тата си годишнина, Емануела замаскира модния гаф с думите, че двете нарочно са ги обули, за да покажат на колегите си новите придобивки.

„Нито аз, нито тя ме имитира, и двете сме различни – аз обичам ексцентричните дрехи, докато Румина си пада по по-елегантните. Ето вижте ни – та ние въобще не си приличаме, камо ли да се копираме?! Аз съм облечена по-спортно, а тя е много изискана с тази рокля на София Борисова. Само за обувките сме на едно мнение – да са на висок ток и да са секси.”– обясни недоразумението синеоката певица, след което грабна микрофона и поздрави рожденичката.

Нея пък бяха дошли да я уважат цялото ръководство на „Ара мюзик” и колегите й - Джина Стоева, Ивена, Виктория, Пепа, Искрен Пецов и Ангел.

Последният сюрпризира Румина с 5 литрова туба минерална вода, по идея на последния й сингъл: „Пий една студена вода.”

Вижте фотогалерия:

Румина празнува рожден ден в столичен клуб

Вижте видео:

Румина - Пий една студена вода

Снимки: Ориент 33