Поморийската двойка Корнелия и Христо Трифонови гостуваха в предаването „На кафе“, където разказаха как се развива животът им близо година след участието им в риалитито Big Brother Family.

Христо и Корнелия заявиха, че и до днес се виждат с някои от семействата от шоуто, с които „се подкрепяхме докрай“, както се изрази силната половинка, пише bliasak.bg.

„Виждаме се с Диди и Добрин, с Чипеви, даже със Сашка се чухме преди дни, очакваме ги през лятото да дойдат“, каза Корнелия.

Христо пък допълни, че се чуват и с Кристияна, пишат си с Давид, закачат се с Ели.



Оказа се, че на сбирките не се появява най-разкрепостената двойка в Къщата Анжелика и Радо, с която семейство Трифонови имаха не малко конфликти. Единият от скандалите беше породен от предателството на порно актрисата, която номинира поморийците за изгонване.



„Анджи е малко по-истерична“, заяви Христо Трифонов, след като изгледа разправията си с Анжелика.

Той заяви, че по принцип не е конфликтен, но когато го засегнат отвръща. „Бързо избухвам, но пък и бързо ми минава“, заяви Ицо и допълни, че съпругата му Корнелия е по-неотстъпчива от него.



Те заявиха, че животът им след края на риалитито не се променил прекалено много, въпреки че през лятото много хора посещават заведението и магазина им, за да ги видят на живо.