Клипът на Емануела и Сердар Ортач към "Питам те последно" се завъртя в ефира на "Фен ТВ".

Парчето е по аранжимент на Оцко и текст на Росен Димитров.

Видеото е снимано в продължение на едно денонощие.

Припомняме, че Емануела разкри подробности за това как е стартирал проекта с турската звезда в предаването "Открит микрофон":

"Аз ли ви изненадах или Сердар, защото честно казано той изненада и мен /смее се/. Аз казах, че подготвяме проекти с "Ара Мюзик", но не издадох нищо, защото нямаше как. За мен бе голяма изненада, че той пожела да направим дует и до последно, докато не стана, гледах да не го казвам", пише signal.bg.

Интересното е, че идеята за съвместния музикален проект дошла от страна на Сердар.

"Освен че той изяви желание да направим съвместна песен, той изяви желание да пее на български, което ми хареса, защото аз исках да бъде на български. Бях много доволна. Не очаквах, че такава голяма звезда като него би изпял нещо на нашия език. По-скоро мислех, че проектът ще бъде на английски" - разказва Емануела и допълва още:

"Сердар беше много щастлив от това, че пее на български. Дори видях, че си е сложил в клипчето текста на латиница така, както му го бяха дали от "Ара Мюзик". Той е много въодушевен от песента. Като разбрах, че я е качил в неговия facebook щях да падна. Той наистина беше много щастлив".

Вижте видео:

Емануела и Сердар Ортач - "Питам те последно"