След като ни осветли, че от икебана дървесата ги боли, а после нагледно влезе в ролята на нежен дървар, който събира съчки из гората, Деян Неделчев е готов отново да атакува родните класации, пише Blife.bg

Певецът, за чието завръщане всички тръпнат, официално съобщи, че до една седмица пристига в България и няма да си губи времето, защото веднага влиза в студио да записва следващите си "хитове", които за огромна радост ще се сдобият скоро и с клипове.

Според него, новият му луд хит ще бъде "На полянката", като лично той е редил римите. Очаква се това да бъде песента, която ще наследи големия интерес след горските му подвизи, както и безумните му изпълнения до басейна.

Деян Икебаната е явление в българския музикален бизнес. Смешните му и предимно просташки текстове(" „Ходя на битак във джоб с един петак,/винаги нащрек съм аз със третия си крак", „Дъртака, Дъртака със зъбите си трака/Дъртака, Дъртака почесва си т*шака") шокират меломаните, които обаче често си ги припяват. Той обаче не спира дотук. Почитателите му ще се готвят за r'n'b парчето Ангел, и известната фраза "Господ е българин", която ще се реализира в нови музикални измерения.