Джинсите заемат централно място в гардероба тази пролет, но и при носенето на една такава универсална дреха има определени правила.

От цялото многообразие на модели по световните модни подиуми вижте най-горещите от тях, както и няколко идеи, как да ги съчетавате в ежедневието си.

Шик от 70-те
Моделът, който е характерен за този период, е чарлстонът.

Така е, широките джинси се завърнаха.

Носете ги на високи до небето платформи и с прилепнала блуза.


В бяло
Рок шик от 80-те се постига с чисто бели джинси и цветно кожено яке. Добавете неутрални аксесоари за съвременно звучене.

Навити крачоли
Това не е най-новият начин за носене на дънките, но с времето доказа своите достойнства. Освен това дължината до глезена прави фигурата особено сексапилна, а и така няма как да скриете хубавия чифт обувки, които сте подбрали.

Шорти
Прозрачен шифон или тънка коприна са перфектните материи, с които да комбинирате любимите си шорти от деним. Високият ток е задължителен.

По-светло
Избеленият деним е свежа идея за пролетта. Светлите джинси стоят страхотно с блуза в светъл цвят, затова ги комбинирайте с връхна дреха в кремаво и високи сандали.

Новата дължина
Ток или платформа? Изборът е ваш, но височината е задължителното условие. Съчетайте с елек или блейзър без ръкави и тънък колан, за да подчертаете талията и да издължите силуета си, пишат от "Вю София".