Певицата ветеранка Кристина Димитрова, някогашен секс символ и певецът Искрен Пецов наскоро са преживели мимолетен любовен романс.

Клюката предизвика временна изненада, която бе заменена от философското разбиране, че в любовната сфера всичко е възможно.

Интригата се завъртяла в столичен клуб, където се презентирали отбрани вина. Сред поканените випове били и Кристина, и Искрен. Те били познати отколе, но не се били виждали отдавна, пише kliuki.bg.

Двамата певци се разположили на една обща маса и се заплеснали в сладък разговор за това какво става с всеки един от тях, кой с какво се занимава и пр. Толкова се били увлекли, че не обръщали внимание на присъстващите и на събитието.

*Кристина Димитрова

На вината обаче отдали повече от дължимото. За около два часа Пецов и Димитрова изпразнили 4 бутилки вино - почерпка от заведението. В края на прекарването на вечерта Искрен се разплатил с келнера само за изконсумираните мезета.

Кристина се държала доста предизвикателно с по-младия Искрен. Личало, че е прекалила с питието. Дори не се посвенила да оближе средния си пръст и сладострастно да го извади измежду силно начервените си устни, показвайки го на младия мъж.

Двамата се изнизали, олюлявайки се от клуба и някои видели как стоварил пияната си приятелка на задната седалка.

Латино партизанинът коментирал на другия ден с нотка на задоволеност следното: „Пияна жена, весел креват”.