Камелия засне видеоклип към песента „ Манастир".

„С тези снимки окончателно завърших работата си по „Проект 13". Клипът не е нещо невиждано и нечувано и не е сниман с голям бюджет. За пореден път работя с режисьора Николай Нанков, но първи път с оператор и осветител от игралното кино. Даже се оказа, че операторът е участвал в снимките и на видеото на Take That, което снимаха у нас. Картинката, цветовете, светлосенките са много по-различни и смятам, че това ще бъде оценено", споделя Камелия.

Визията си в „Манастир" Ками определя като секси, но семпла. До края на следващата седмица лентата ще се завърти по „Планета ТВ".

В клипа участва само един статист от балет „Арабеск".

„Аз не съм лакома и алчна. Един ми стига. Момчето е голям симпатяга и с удоволствие му се нарадвах и го гушках по време на снимките. Отърках се и аз в младо гадже", шегува се, в типично неин стил, красавицата.

Освен на музиката, Камелия отделя много от времето си за „Споделено с Камелия", по ТВ 7. Тя с радост сподели, че поради големия зрителски интерес, повторението на предаването ще се излъчва от 11.30 всеки делничен ден, а не както до сега след полунощ.

„Записвам и нови песни, работя по нов проект, но още е рано да говоря за това. Аз съм от хората, които се появяват само когато има какво да кажат, иначе няма смисъл от празно дърдорене", каза Камелия, цитира Blife.bg.