Кралят на поп фолка Азис показа за пореден път, че задръжките му отдавна ги няма.

Изрусеният чалгаджия се изцепи в социалната мрежа Фейсбук като по възможно най-махленския начин напсува потребител, който си позволил да го критикува публично.

Повод за грозната свада станал коментар от потребител, който явно не харесал снимка на Азис в прегръдките на Наталия Гуркова и Цеци Красимирова. Мургавият певец сам качил фотоса, но той не предизвикал всеобща радост в онлайн пространството...



Наглият певец не се посвенил да покаже най-цветистите реплики, които знае и се впуснал във вулгарна словесна битка. Коментарът, който отприщи простотията на изпълнителя е следният: "Поне не се излагайте пред хората, приличате на наркомани".

Това сравнение и ироничният съвет дотолкова подразнили Азис, че отговорът му далеч преминал границите на благоприличието. "Да ни ядеш наркоманските пу*ки барабар с к*ра ми!", отвръща чалгаджията от Костинброд без капка срам, пише в. "Уикенд".

Последвала цяла вълна нецензурни коментари, а надпреварата за по-просташка обида отвратила някои от феновете на изпълнителя. Явно Азис не могъл да приеме факта, че някой си позволява да сипе критики на собствената му страница във Фейсбук и избухнал с цветистите фрази.

Източник: lifestyle.bg