Певицата Марая Кери, подобно на свои колежки, позира гола и бременна за корицата на новия брой на сп. "Life & Style", пише vesti.bg.

Това разкри първи съпругът й Ник Кенън в радио шоуто си, споделяйки обаче, че вече съжалява за решението им, макар и снимките да са станали сполучливи:

"Един ден децата ни ще видят майка си в тази светлина. Малко е странно, дори извратено. Вие виждали ли сте вашите родители голи?".

"Когато пораснат, техните приятели ще им дойдат на гости у дома и ще видят снимките. После сигурно ще подмятат навсякъде, че са видели голото дупе на майка им", каза още шеговито той.

Кери в момента е в почти осмия месец на бременността си и очаква близнаците да се появят на 14 май.

Преди седмица тя влезе в болница точно на 42-ия си рожден ден. Причина за това бяха контракции, които получи вечерта, но тревогата се оказа фалшива.

Освен това певицата разпространи и снимки на корема си в "Туитър", на които се вижда как е украсила кожата с цветна рисунка на пеперуда.

Това не е първият път, в който виждаме известна бъдеща майка на корицата на издание.

Например, през 2010 г. някогашната звезда на модния подиум Клаудия Шифър се появи гола за корицата на юнския брой на германското издание на сп. "Vogue".

*Клаудия Шифър

Сред другите известни имена е и Кристина Агилера, която провокира с фотосесия за януарския брой на сп. "Marie Claire" през 2008 г., докато бе бременна със сина си Макс, Бритни Спиърс за  Harper's BAZAAR, Моника Белучи за "Vanity Fair"...

*Кристина Агилера

*Бритни Спиърс

*Моника Белучи

Ако се върнем още по-назад във времето, през 1991 г. актрисата Деми Мур бе първата позирала гола и бременна за корицата на "Vanity Fair", докато беше в седмия месец с дъщеря си Скаут Лару.

*Деми Мур

Вижте фотогалерия:

"Бременни" корици