Нов албум на Мария Илиева ще излезе до края на 2011 г. С него певицата ще отбележи 10 години от старта на соловата си кариера и представянето на дебютния й хит сингъл „Лунен сън". Албумът ще бъде в две части - клубна и акустична.

През 2011 г. се навършват 10 години от старта на соловата кариера на Мария Илиева и представянето на дебютния й хит сингъл „Лунен сън". От 2001 г. досега изпълнителката се наложи на българската музикална сцена със забележителния си талант и неустоим чар. Певицата с кадифен глас има зад гърба си два албума и хитове като „Лунен сън", „Нищо", "All Right", „Стерео стая", "What Does It Take", Идваш към мен", "Минало", "Думи" и др. и емблематичните дуети с Графа „Крадена любов" и „Чуваш ли ме".

На 2-ри април от 22 часа Мария Илиева ще изнесе акустичен концерт в Студио 5 . Ще й партнират Живко Петров - пиано, Криста, Елена Кокорска и B.O.Y.A.N. - вокали. Мария Илиева ще представи песните си само с акомпанимент на пиано и оригинални вокални аранжименти, като посетителите ще имат възможността за пръв път да чуят тази версия на най-новия й хит сингъл "I Like". Аранжиментите са създадени специално от маестро Живко Петров, допълват от blife.bg.