Мария се завърна преди броени дни от почивката си в Тайланд, която обаче съчета с професионалните си ангажименти.

Освен че беше с любимия си, хитовата певица засне видеоклип към най-новата си песен, която е по музика и аранжимент на Кости. Тя носи провокативното заглавие "Давай, ти си", а екипът, който участва в реализирането на проекта бе съставен от режисьора Йордан Петков, гримиьора Бони и фризьорката Фифи.

Мария сподели, че е заснела и 2-те версии на песента. Оригиналът е с денс звучене и е сниман на плажовете, където е заснет и филмът "Плажът". Ремиксът пък е в типично балкански стил, а кадрите се провели в къщата на един от най-големите хотелиери в Тайланд.

В клипа и фотосесията към него Мария ще смени няколко супер секси визии, но ще заложи на естественото излъчване. Една от прическите й пък ще бъде доста интересна. За стайлинга певицата се е погрижила сама, като залага на модерните цветове и многото бижута.

Гласовитата брюнетка споделя, че видеото на "Давай, ти си" е снимано цели 3 дни по 14 часа. За да може да се хване изгревът на екипа се налагало да става в ранни зори и още от 4 сутринта да започва усилена работа. За местните пък снимките били истинска атракция и те не пропуснали да заснемат цялостния процес на подготовката.

"Отделих само 4 дни за почивка и не успях да се отдам изцяло на релакс, но пък вярвам, че крайният резултат ще си струва чакането. Още с идването си на 23-ти сутринта пък имах и участие във Варна, което се състоя същата вечер. Обичам динамиката", допълва Мария.