Разкошната персийка Чери след няколко седмици пак ще зарадва Калин Вельов с рошави бебета, похвали се музикантът пред Труд”.

Името й измислила майката на Калин, след като една сутрин той се събудил, а до него мъркала малка оранжева топка. Тя била изненада от зет му. За три години Чери е раждала три пъти, за първи път обаче бременността й е планирана.

“Всяко лято я вземам с мен на караваната и тя забременява от плажните котараци. Невъзможно е да я опазя”, разказва Калин. Сега Чери е бременна от персиец. Тя е доста самотна, понеже стопанинът й е много зает. Но “мацката” не е от котките, които на инат точат нокти по каквото им попадне. В момента Чери още по-дълго остава сама , защото Вельов подготвя самостоятелния си албум “Две лица”, който е изцяло авторски - и с текстове, и с композиции. Плюс един дует с Тони Димитрова.

Колкото и късно да си легне певецът, котката веднага се мушка при него, но след няколко минути си отива в собственото легло, тъй като Калин се върти много на сън. Чери редовно спи върху рокерските дрехи на стопанина си - кожени якета, ръкавици и колани и постоянно се намества върху тях в гардероба. Види ли раница, захвърлена на пода, свива легълце и върху нея.

Натовареният график на певеца го е принудил да храни писаната си със суха храна. Тя дори не близва филе или шунка. Чери не е общителна и не се доверява бързо на гостите на стопанина си. Но когато хареса някого, тя може да мърка в скута му часове.