Серена Уилямс шокира публиката отвъд Атлантика, като се снима в доста агресивна реклама на видеоигра.

По-малката от тъмнокожите сестри не се появява на корта от доста време насам. Първо тя претърпя операция на крака след нелеп битов инцидент, настъпвайки счупена бутилка, съобщава "Монитор".

След това обаче, в процеса на възстановяването, Серена разви тромбоза, която пък й докара емболия на белия дроб. Именно затова тя реши да не си губи повече времето и да припечели малко пари.

Твърде вероятно е играта Top Spin 4, произведена от компанията 2K Sports, наистина да е много добра, особено след като нейно лице е госпожица Уилямс. Доста спорно обаче е твърдението в рекламния клип, че Серена е най-сексуалната състезателка в света на тениса.

Въпреки всички усилия на Серена с облеклото и поведението си пред камерата да създаде именно такова впечатление. Защото във филмчето атлетичната американка размахва по корта съоръжение, наподобяващо по форма и цвят светлинния меч на рицарите джедаи, като периодично се превръща в своята компютърна версия.

Както обаче съобщава електронният сайт sport.ro, властите в САЩ така и не оценили по достойнство продукта, създаден от рекламотворците, и забранили разпространението на клипчето в страната заради прекалената му откровеност. С което напомниха за времената, в които всяка холивудска продукция минаваше през ситото на сексцензурата като през иглени уши.