Треньорката Нешка Робева била строга не само в залата, а и в семейството си. Най-често потърпевша на режимите на спортната легенда била дъщеря й Аглика.

"Цял месец ходих по анцуг заради двойка по математика", твърди щерка й, цитирана от агенция БЛИЦ.

Нешка мечтаела детето й да последва примера й в гимнастика, но уви Аглика нямала данни, затова тя я карала да учи усилено и дори я водила за ръчичка на училище. Хитрата девойка обаче се измъквала през задния вход и ходела по кафета да пуши цигари по време на уроците.

Когато разбрала за изцепките на Аглика, Робева помолила директорката на училището да изпрати писмо със заплаха, че момичето ще бъде изключено за отсъствия. "Майка ми беше много строга и взискателна", споделя дъщерята на треньорката. "Няма да забравя, наказа ме веднъж цял месец да ходя с анцуг, защото бях получила двойка по математика и тройка по руски".

Аглика рядко виждала дискотека и имала вечерен час дори за подобна забава, който бил точно в 00ч. Младата девойка правела пък напук на ограниченията на майка си и за да й отмъсти и крадяла дрехите.
Сега майка и дъщеря са в много добри отношения може би защото живеят разделени. И двете обожават детето на Аглика - двегодишната Рада, която отсега показва гимнастически заложби.

Източник: lifestyle.bg