Дъщерята на загиналата преди години в автомобилна катастрофа певица Румяна, дебютира на церемонията на годишни музикални награди на "Нов Фолк".

Марияна, която е наследила таланта на майка си, представи в нов вариант емблематичната й балада „Две очи разплакани“, заедно с едни от най-големите звезди в бранша, пише bliasak.bg.

В тази версия на песента участват Глория, Тони Дачева, Преслава, Цвети Янева и Стефан Митров.

Звездите решили да възродят парчето, както за да почетат паметта на колежката си, така и за да подадат ръка на Марияна в началото на професионалният й път към голяма сцена.

*Марияна и Стефан Митров (Снимка: Bulphoto)

Изпълнението на новата формация във фолка предизвика истински фурор от емоции сред присъстващите и се оказа най-аплодираното на вечерта.

*Румяна

Овации получи и Тони Стораро, който грабна приза за певец на годината. Припомняме, че изненадата на вечерта поднесе Емануела, която отказа соята статуетка за „Албум на годината“, тъй като се наложи да си я подели с пайнерката Анелия.

„Това е супер тъпо, писна ми да си деля наградите. Миналата година с Джена, тази с Анелия. Нищо лично срещу нея, но е много тъпо“, коментира синеоката певица.

Припомняме:

Фолк певицата Румяна почина в автомобилна катастрофа на 30-ти юли 1999г.

Приятелят й Любо бил нов шофьор, все още неуверен. Шофирал по пътя от Бургас към София. Влязал, незнайно как, в насрещното движение и последвал челен сблъсък. Румяна загинала на място, децата ú - с множество тежки травми, откарани в сливенската болница, най-леко се отървал Любо, който причинил катастрофата. Говореше се, че изпаднал в тежка депресия след случилото се, пише signal.bg.

По време на продължителното болнично лечение на Марияна и Илиян, като истински грижовна майка се проявява певицата Диана, която дори бе взела децата на Руми да живеят известно време при нея.

 Музикалната компания, с която работеше Румяна, буквално бе принудена заради огромното търсене на нейните албуми да пусне ретиражи.

Вижте видео:

Глория, Цветелина Янева, Тони Дачева, Стефан Митров и Марияна - "Две очи разплакани"

Румяна - "Две очи разплакани"