Вчера гост във "Шоуто на Иван и Андрей" беше футболиста Ники Михайлов.

Гостуването му там предизвика вълна от недоволство, защото Михайлов всъщност не отиде в предаването, за да говори за кариерата си, а да бълва змии и гущери срещу Валери Божинов и Николета Лозанова.

Малката перука, която до скоро търкаше скамейката, сякаш наговорил се с Алисия, започна да повтаря нейните думи - "Време е Валери да вкара някой гол". По-интересното е, че ни в клин, ни в ръкав Михайлов започна да говори за бившата си изгора Николета Лозанова, която така и не забрави.

А Алисия сигурно седи и се радва пред малкия екран, че нейното ново младо гадже съска срещу любовта на живота й, която още не е преживяла. То не бяха песни, то не бяха сълзи, то не бяха интервюта. И сега хоп - пак с младо футболистче, което отново може да направи татко и да му изпразни кесията.

В края на седмицата Алисия и Ники Михайлов ще снимат обща фотосесия, в която най-сетне ще се разкрият, въпреки че отдавна бяха разкрити. Влюбените гълъбчета няма да останат по-назад от Божинов и Лозанова и ще "красят" реповете, оценявайки любовта си на 2.50, толкова, колкото струва и журнала.

Ники Михайлов не спира да се хвали и с новото си возило. Близки до вратаря споделят, че то е купено на лизинг, а гарант на Ламборгинито е не кой да е, а самата Алисия.