Отново искам да съм с вас, приятели!

Във вторник 16-ти март, всички мои колеги заснехме традиционната пролетна програма на Пайнер. Там изпях двете си най-нови песни "Двойно" и "Осмелявам се". Имаше много настроение. Обстановката беше малко по-различна, като на участие. Сигурна съм, че хората много се радваха на нашите хитове.

Утре заминавам за Лондон, където ще се срещна с всички българи там. Надявам се да стане голям купон на моето участие.

След като се върна започваме работа със Стефан Илчев. Парчето, което ще запишем изскочи съвсем ненадейно. Авторите му са две момчета, които от 2 години живеят в Англия - Иван и Стани. Песента е бърза и носи много лятно настроение. Има малко неща по текста, които трябва да променим и смятам, че до края на месеца парчето ще е готово. След това следва да заснемем клипа. Смятаме видеото да е много естествено, натурално, без драми и най-вече да създава много настроение.

Няма да се впускам в много обяснения преди всичко да е факт. По принцип със Стефан нямахме намерение да правим втори дует засега, но песента много ми хареса. Тя е поп парче. Някои може да я определят и като естрадна, в нея има и малко реге, като цяло е много интересна. Ще се радвам ако на много хора им допадне.

След това ми предстои заминаване до Белгия, където отново имам участие. Много се радвам, че вече времето се оправи. Радвам се, че идва пролетта, а след нея и лятото, което обичам изключително много. Настроението също ми е много позитивно.