"Човек не знае какво го очаква", мъдро разсъждава поп фолк певицата Анелия, когато пред нея застава въпросителната ще се съберат ли някой ден с бащата на дъщеричката й Коко Динев.

Въпреки това Анелия е твърдо стъпила на земята и знае, че в момента Динев е обвързан – той дели живота си с колежката й Емилия, от която има вече тригодишен син. Не желае и няма намерения да ги разделя, но ако един ден пътищата им повторно се пресекат и ако и двамата са свободни и готови за любов, то тя няма да противостои на решенията на съдбата.

Към този момент обаче брюнетката е свободна. След раздялата й с Мартин Данона тя е в очакване на новата тръпка, на новата емоция в живота.

Връзката й с Мартин така или иначе особено бъдеще нямала. Бащата на младото богаташче, откъдето идвали голяма част от финансовите му възможности, не бил навит синът му да се задоми с разведена жена с дете вече в първи клас, пишат от kliuki.bg.

От своя страна, и бащата на Ивон Коко Динев не желаел един недораснал още тешкар да се прави на родител пред малката.

Тръпката между Анелия и Данона за всеобщо щастие бързо угаснала, затова пред певицата застава въпроса А сега накъде? Към Коко или в неочаквана посока?