Отдавна не бяха никнали новинки около Гаярдо, но ето, че тя напомни за себе си.

Въпреки че от доста време не е заедно с футболната звезда Кристиано Роналдо Нереида Гаярдо продължава със своите словесните атаки към португалеца.

"Това момче е пълен чекиджия. Знаеше наизуст десетки порнофилми, но въпреки това в леглото беше страхлив. Аз по принцип съм доста разкрепостена, обичам да правя секс на всякакви места. Но с Роналдо се чукахме само върху леглото му. Бих казала, че той е слаб любовник и никога не прави подобни неща без да се е намазал с лосион за тяло", изпорти бившия си любовник устатата испанка.

Нерейда подозира, че настоящата изгора на Кристиано, Ирина Шейк, е в спалнята му, водена единствено от егоистичните си интереси, пишат от blife.bg.

"Не мога да кажа дали тя е подходящата жена за Кристиано, той е имал много и само той може да го знае. Няма спор, че тя е една красива и умна жена. Връзката с толкова популярен футболист носи на Ирина само плюсове в кариерата й и тя прекрасно разбира това", продължава бившата на Кристиано.

"Не мисля, че е бременна. Това са само слухове. В момента нейната кариера е във възход и тя едва ли ще забременее точно сега. Но никога не се знае", продължава знойната испанка, която вече е шастлива омъжена.

"Иначе Кристиано е добро момче. Той е приятен, има страхотна физика и всички го знаят, дори тези, които не се интересуват от футбол. Но аз предпочитам живота, който водя сега, защото хората ме разпознават заради работата ми като модел, а не като "приятелката". Докато бях с него, позирах гола. Към днешна дата не бих го направила отново. Просто станах по-сериозна и по-трезвомислеща".