Една от първите и най-успешните български чалга звезди на "Пайнер" е на път да напусне родната страна.

Глория се чувства доволна от кариерата си в родината, но не харесва живота в България, въпреки завидно доброто икономическо си положение, пише kliuki.bg.

В момента чалгаджийката обмисля емигриране в чужбина. Животът зад граница привлича Глория от известно време насам и решението може да бъде изпълнено всеки момент, разкриват също от вестник "Шок". Тя възнамерявала да продължи да пее на българските емигранти и евентуално на нови фенове далеч от родината.

Изпълнителката обаче се оглеждала за силна мъжка подкрепа в чужбина, за да е напълно спокойна след заминаването си и нищо да не й липсва. Освен липсата на такъв мераклия, който да поеме с желание и готовност вече застаряващата кралица на попфолка, пречка за заминаването ѝ се явява и образованието на дъщеря й Симона.

Певицата не се отчайвала, а черпела вдъхновение от колегите си от Гърция и Сърбия, които доста добре се справят в чуждите държави. Глория още се колебаела дали да полседва техния пример или да кротува в България, допълват пък от lifestyle.bg.