Звездата от успешния сериал на bTV “Стъклен дом”, който тази вечер отново тръгва на екран, се е събрал с голямата си любов - актрисата Силвия Петкова, пише Монитор".

Двамата дори заедно участват в пиесата на пернишкия театър „Боян Дановски” „За мишките и хората” от Джон Стайнбек. Режисьор на постановката е друга емблематична фигура от „Стъклен дом”- Асен Блатечки.

Той блесва и с роля в творбата. В София представлението ще бъде оценявано от публика в салона на „Сълза и смях” на 26 март.

По време на работата Калин и Силвия се държат като добри приятели. Хората около тях обаче забелязват, че в очите и на двамата припламват особени искри, които говорят, че буйните чувства все още са живи. Самата Силвия Петкова, която е най-младото попълнение на пернишкия театър, придоби популярност с филма „Лов на дребни хищници”.

Младата дама не обича да говори много за личния си живот, но на няколко пъти е казвала пред журналисти, че „един ден с Калин може пак да се съберем”. Неоспорим факт е обаче, че след раздялата със Силвия, Врачански отклонява всички въпроси, свързани с личния му живот. Папараци на няколко пъти го хващаха с различни дами. Уви, оказа се, че това са или случайни познати, или жени, свързани с работата на актьора.

От bTV обещават кардинални обрати в новия сезон на сериала, който от довечера тръгва с новите си серии. И носи двузначното заглавие „Развръзката”. Агент Колев (в ролята е Атанас Атанасов) ще продължи да човърка около Камен Касабов (Калин Врачански) и ще се натъкне на преинтересна информация за него.

В същото време за семейството на Елена и Христо Атанасови (Яна Маринова и Георги Кадурин) ще излезе наяве драматична тайна от миналото. А Дани Касабов (Бойко Кръстанов) ще бъде доста стресиран, като научи за изневярата на Сиана (Радина Кърджилова) с бармана Иво (Дарин Ангелов).