Кали бе специален гост в предаването “На кафе” в ефира на Нова телевизия.

Пред водещата Гала, певицата разказа за семейната си почивка в Алпите, която я е заредила с много свежи сили и положителни емоции.

Оказа се, че Кали е получила подарък - халка от любимия си мъж Антон Краус, но подчерта че това не означава че скоро можем да очакваме сватба, пише planeta.tv.

“Никога не съм била булка…всъщност, само в една фотосесия!” - сподели певицата и допълни че се надява ако някой ден получи предложение за брак, то да бъде не толкова претенциозно, колкото много романтично.

Кали призна, че е много доволна от решение да се присъедини към музикална компания “Пайнер, което взе преди година, както и от екипа, с който работи.

"Успехът ми през последната година се дължи на това, че се научих се да слушам. Много е важен екипът с който работи човек.”, сподели певицата.

Тя разказа подробности и около новата фотосесия, която засне наскоро.

 “Постарахме се да направим фотосесия, която да се хареса на всички, не само на хората които харесват мен като изпълнител, но и на всички фенове на жанра като цяло”.

В “На кафе” Кали показа и завидни готварски умения, като приготви “запазената си марка” ястие - пилешки крилца с различни ароматни подправки.



Снимки: М.Петкова