Жълтините: Поли Генова е любовница на Дани Милев, който е и неин продуцент, писаха много издания. Той беше и член на академията, която избираше българската песен за Евровизия. Композиторът гласувал за “На инат”, защото именно той я е написал, нищо че името му не фигурира официално сред авторите, допълва жълтата преса.

Лъжа е. С Дани Милев не сме любовници. С него сме много близки приятели. Предстои ни да работим по бъдещи проекти заедно. Що се касае до песента “На инат”, с която ще представям България на конкурса “Евровизия” - той няма нищо общо с нея. Самата аз участвах в написването на текста и музиката на сингъла си заедно с Борис Миланов, Себастиян Арман и Дейвид Бронер от “Симфоника”. Всички заедно свършихме работата за 2 дни.

Така певицата отрече слуховете, че Дани Милев й е помогнал за написването на “На инат”, както и че имат любовни отношения, пише в. "24 часа".

В момента Генова е в Атина, където ще участва в програмата на гръцкия финал на конкурса, който е тази вечер. На сцената тя ще изпълни и своята песен.