В началото на март “Певицата на 2010″ Галена ще направи своето първо американско турне.

Гласовитата изпълнителка заминава за САЩ само две седмици след Официалната церемония по връчването на Годишните музикални награди на “Планета” ТВ за 2010 г. В турнето “Галена USA 2011″ са предвидени десетина концерта, в градовете с най-многобройна българска общност. Първият концерт е на 11 март в Чикаго, където живеят близо 120 000 българи, а веднага на следващия ден Галена лети за Атланта, столицата на щата Джорджия. Специална музикална програма е подготвила Галена за своето презокеанско турне, която включва най-големите хитове в репертоара й и най-новите песни, записани от нея през последните месеци.

Концертите на звездата ще включват и някои емблематични песни от българската поп-музика, любими на сънародниците ни в Щатите. Галена не е забравила и за своите обичани народни песни, с които ще разчувства сърцата на българите в Америка. В средата на първата си седмица в САЩ, Галена ще пее в Лас Вегас, където вече я очакват с нетърпение нашите сънародници. Певицата неведнъж е казвала, че мечтае да сключи брак в Лас Вегас, затова не е изключено точно там към нея да се присъедини и мъжът на живота й – Галин.

Два много важни концерта предстоят за българската звезда на 19 и 20 март, когато Първа пролет ще посрещне с диаспората ни в Ню Йорк и Вашингтон. Не е изключено след това Галена да се отдаде на кратка почивка на плажовете в Маями, Флорида, за да се зареди с много нови емоции. Финалът на турнето “Галена USA 2011″ организаторите още пазят в тайна, но вече се знае, че един от заключителните концерти ще бъде на 25 март в Тампа, Флорида.

Източник: planeta.tv