"Хубавата музика, Слава Богу, е останала и намира своето място и публика", каза в интервю за БГНЕС джаз певицата с кадифен глас Белослава.

Моята музика е инспирирана от любовта, а аз и моите изключително талантливи колеги сме посланици на тази идея, сподели Белослава, минути преди да се качи на сцената в столичния клуб "Студио 5". Певицата изпълни парчета от авторския си репертоар от първите си два звукозаписни албума "Слушай ме" и "Улици".

Факт стана и премиерата на най-новия й сингъл "No Matter", което е емоционално и чувствено парче, каквато е и музиката на Белослава.

"Това е първото парче на английски, тъй като е с тенденция да влезе по клубовете. Има своите три електронни и хаос ремикса. Решихме да е на английски, защото интересът на клубната публика е много голям", разказа певицата. Въпреки големият интерес към електронното звучене, тя увери, че не възнамерява да променя стила си. "Харесвам звуците на всички инструменти, с които работя от живите перкусии, баса, барабаните, пианото. Не мога да пея, ако не чувам тази жива музика и среда около себе си". Третият албум на изпълнителката се казва "Когато има защо".

"Идеята ми е нещата да се правят, когато има защо, когато има смисъл, когато човек е узрял да сподели нещо, да поиска нещо, да излее душата си.... Минаха пет години от последния ми албум и мисля, че е време да кажа нещо", сподели магнетичната певица.

"На сцената не си мисля, само чувствам. Нямам време да мисля, само усещам. Болезнено емоционална съм, което не всеки път помага, но в сферата на изкуството е градивно. Вслушвам се във вътрешния си глас. Така си създавам песните, така си пиша текстовете по-искрени, така не спестявам нищо. Каквото мисля си го казвам. Музиката е едно добро поле за споделеност, там няма нужда човек да е фалшив". Планове кога ще се появи третият албум все още няма, но Белослава обеща дотогава да не слиза от сцената. "Ние ежедневно го живеем този живот, плановете са излишни", споделя тя за БГНЕС.