Нова мисия откри в живота си Меги Дерм – да помага на деца и животни.

Тя е подала документи в столична община за строеж на затворено селище, в което ще съжителстват изоставени от родителите си дечица и животни без стопани.

Меги се е установила трайно в България и влага парите си, изкарани от стриптийз-барове в Германия. Сега дамата се е посветила на благотворителността, пишат от kliuki.bg

Преди няколко години Меги стартира успешна процедура за осиновяване на малкия Божидар и най-накрая от миналия октомври вече се води майка на Боби. На Милен от Дома в Стара Загора пък ще бъде приемен родител. В момента силиконката кара курсове за приемни родители и участва в протестите в защита на животните у нас.
Меги Дерм

„Не съм се родила просто така, за да порасна, да се убивам от работа и да се побърквам от страхове, свързани с финансите, да си създавам удоволствия и да пръскам безбожни пари за тоалети и козметика” – разсъждава красавицата.

В миналото тя често попадаше в медийния фокус най-вече заради интимните си връзки с един Мистър България и с колегата си от „Сървайвър” Жоро. В момента обаче мъжете вече не са актуални за нея и Меги Дерм изцяло се е отдала на благотворителните си проекти.