Анелия отново затвърди факта, че е една от най-обичаните певици в поп фолка по време на тазгодишната церемония на наградите на „Планета тв”.

И този път звездата на „Пайнер” получи силни оваци, когато спечели наградата за „Най-голям летен хит” за песента й „4 секунди” както и всеки път, когато името й присъстваше в останалите категории, включително и за „Певица на годината”. Феновете в зала „Универсиада” пък показаха, че именно тя е фаворитката скандирайки името й и показвайки триметров плакат с нейният лик и надпис „Истинската певица на годината”.

Наскоро името на Анелия беше излъчено за победител и в класацията на онлайн списанието „Хайлайф” във FaceBook, където участваха абсолютно всички изпълнителки от хитовия жанр.

Анелия предизвика истински фурор с появата си на наградите на „Планета” с двата тоалета, които беше избрала. Тя пя най-напред в изключително секси черна рокля, а след това прикова вниманието на модните ценители и не само с тоалет дело на един от най-ценените дизайнери на висша мода в света.

Изпълнителката, която неотдавна промени цвета на косата си в медно русо, избра за церемонията уникален тоалет на „ужасното дете на френската мода” Жан Пол Готие. Черно-белият ансамбъл бил поръчан месец преди голямото събитие от Париж. Фешън творението е от последна колекция на дизайнера със запазен провокативен стил. Запознати припомнят, че това е един от любимите модни творци на Анелия. Тя беше избрала за последния рожден ден на Ивон, дъщеричката й да блести в рокля от детската колекция на Готие. Всеизвестен факт е, че това е един от любимият дизайнер и на поп кралицата Мадона, която освен себе си облича и децата си с негови тоалети.