Златка Райкова, Светлана Василева и Златка Димитрова бяха сред гостите на партито за третия брой на Mr. BiG, което се състоя на 24 февруари в столичния клуб БИАД.

И това бяха само част от красивите жени, които уважиха събитието.

Ценителите на женската хубост видяха още Мис България 2005 Роси Иванова, която украси корицата на списанието този месец, както и певицата Аксиния, Маргарита Будинова, Мис България 2009 Антония Петрова, дизайнера Жени Борисова, бизнесдамата Ралица Хофщетер.



Както винаги, Mr. BiG заложи на разнообразието и покани гости като Христо Сираков, американския продуцент Джеси Стийл, Жоро Танев, хип-хоп изпълнителите Кристо и Камората и представители на бизнеса като Leopard Trading, Sarantis, Don Corleone и други.



Присъстващите бяха изкушавани от атрактивни хостеси още на входа на заведението с шотове от уникалната енергийна напитка с абсент Four, а впоследствие и от момичетата на Expose, които дефилираха с луксозното еротично бельо и корсети Tony Lans.



Ревюто бе открито от самата Роси Иванова и беше последвано от изпълненията на Стоян Петров, който позира за модната фотосесия в новия брой на списанието.



Той вдигна градуса на купона с екстравагантната си визия и ярко сценично присъствие, а в края на вечерта изненада всички като излезе от своето амплоа и изпя няколко поп-фолк хита.



Бившият участник от Music Idol отправи и специален поздрав за топ-фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, чийто рожден ден съвпадна с излизането на третия Mr.BiG.



Целият екип, начело с издателката Ваня Ханджиева и гостите на партито си казаха „наздраве” с водка „Большой”, Metaxa и ароматните вина на изба „Хърсово” – Сандански и поднесе специална торта на рожденичката, пожелавайки й все толкова красиви и провокативни фотосесии за изданието!



За най-новото и интересното в него вече може да се информирате и от уебсайта .

Вижте фотогалерия:

Роси Иванова плени Mr.BIG

Парти за втория брой на сп. Mr. Big

Mr. BiG събра на едно място Златка Райкова, Светлана Василева и Златка Димитрова!