Луиза Григорова, която играе една от главните роли в сериала "Стъклен дом", се оплака, че трудно снима сцени във филма, в които трябва да си партнира с Явор Бахаров, тъй като двамата са двойка и в живота, пише БЛИЦ.

Щом като се окажели заедно пред камерата, независимо колко драматична била сцената, Лу и Явор избухвали в смях и не можели да се овладеят. Намерили му цаката, като престанали да се гледат в очите.

"Когато играем близки хора, трябва да се гледаме някъде около очите, но не в тях, защото иначе не можем да се съсредоточим", обяснява вещо студентката от втори курс в НАТФИЗ. Участието й в "Стъклен дом" изстреля бившата манекенка право в съзвездието на млади и перспективни актриси, които не се колебаят да се снимат в списания, показвайки среден пръст на читателите. Луиза е дъщеря на модната шефка Ивет Григорова, която върти агенция "Ивет фешън".

Родителите й отначало не били съгласни да кандидатства в НАТФИЗ, но после вдигнали бялото знаме. 20-годишната звезда на "Стъклен дом" е пристрастена към спорта и танците, а вечерите на свещи я отегчават. "Не съм романтична", признава половинката на Явор Бахаров. Според нея дебютът й в "Стъклен дом" е успешен, защото не се превзема и не театралничи пред камерата.