Галена е в апогея на музикалната си кариера и вниманието на публика е съсредоточено върху нея. Наред с хитовите песни, важни за всеки изпълнител са всички детайли, за да заблести собствената му звезда.

"За всяко нещо трябва да се грижи специален човек, за да сме пълноценни в самата си работа. Аз самата се чувствам по-добре така" - казва Галена в интервю пред Мон Дьо (7-мо авеню на TV7) и обяснява, че откакто работи със свой стилист и се доверява на екип от специалисти, положителните промени в кариерата ú са очевидни, пише signal.bg.

"Много бързо ми омръзват всякакви дрехи" - казва Галена за своята страст към подновяването на гардероба, характерна за повечето дами и признава, че харчи най-много именно за тоалети.

"Това ме прави много щастлива. Другия начин е да вложиш в клип. В попфолка най-евтиния клип е моя на "Тихо ми пази", но ефекта е в стайлинга" - обяснява тя.

*Снимка: Костадин Кръстев - Коко за сп. Максимум

Скромно певицата отбеляза, че определения като "модна икона" и подобни суперлативи не я впечатляват: "Тези определения дадени от медии аз не ги приемам, искам да се забавлявам".

Любопитството на хората не е само към песните и стайлинга на изпълнителката, но и към това каква е атмосферата в семейството ú и дали ревнува Галин.

"Галин със сигурност е добро момче. Той държи на семейството си. Единственото, което иска е аз да съм непрестанно до него, но това е невъзможно. Не е имало дилема или аз, или музиката. Може би в шегите си понякога казва: "Хайде време е да спреш, второ дете и т.н." - споделя Галена и твърди, че не знае кой от двамата в семейството изкарва повече пари.

"Хората не знаят за мен, че съм скромно момиче" - призна още хитовата певица.

Вижте фотогалерия:

Вижте видео:

Галена - "Тихо ми пази"