Дъщерята на Христо Стоичков - Михаела вероятно ще се вземе с младия автомобилен пилот Дани Клос, пише kliuki.bg.

Испанецът имал мерак да стане част от семейство Стоичкови, защото бил лудо влюбен в щерката на Камата. Самият Стоичков дори посетил пистата на Формула 1 в Барселона заедно с Михаела, за да могат двамата да гледат на живо тренировките на напористия пилот от сериите GP2.

В Испания считат Дани за много перспективен състезател и му възлагат надежди за пробив във Формула 1. Според приятели на семейството на футболната легенда на България Дани имал характер, сходен с този на евентуалния си тъст. Той казвал винаги онова, което мисли. Камата и Клос се разбирали чудесно и Христо одобрявал връзката на 22-годишната си дъщеря.

Миналото лято пилотът гостувал в България и Михаела го представила на баба си. "Тя е голямо момиче и сама решава какво да прави с живота си", казвал Стоичков, който е известен с грижливото отношение към децата си.

Михаела говори пет езика и много иска да се реализира професионално извън сянката на световноизвестния си баща. Момичето дори предпочита да не се представя с фамилията си, защото роднинството се разкрива мигновено, твърдят нейни познати.