Ана Иванович се възстановява от контузия и използва свободното си време, за да се научи да готви. Красивата сръбкиня признава, че все още не може да готви всичко, но най-добре й се получава печена риба с подправки, ориз на пара и задушен спанак, научи "Монитор".

В социалната мрежа Facebook Иванович приканва своите почитатели да й предложат и други рибни рецепти за готвене. Чаровната брюнетка разкрива пред своите фенове, че физиотерапията й върви по план и се надява да бъде готова за турнира Индиан Уелс.

По същото време колегата й на корта Новак Джокович участва в популярното тв шоу в родината си "Вечер с Иван Иванович". "Бях канил Новак да участва преди много време.

Тогава той бе зает по турнири, но ми обеща, че когато е по-свободен, ще ми се обади. Удържа си на думата и дойде, това показва колко велик шампион е", коментира след записа на предаването водещият, който изненада госта си, като му подари фланелка на "Цървена звезда".

"Това е най-новият екип на отбора и е същият като този, с който Звезда стана европейски шампион през 1991 година", обясни Иванович.