Напоследък името на Бориса Тютюнджиева беше свързвано с редица скандали и клюки. Като започнем от това, че ще снима за  Vogue Italy и стигнем до словесните нападки, които тя и Ники Михайлов си отправяха чрез медиите.

Прочетете едно наистина вълнуващо интервю, в което Бориса разкрива себе си такава, каквато е.

- Името ти беше свързано с много скандали... Как се чувстваш в момента?

- Чувствам се отлично! Скандалите само ми помогнаха. Някои хора ми направиха услуга като започнаха навсякъде да говорят за мен и да споменават името ми. Но аз продължавам напред с професионалните си ангажименти.

- Да не би индиректно да визираш Ники Михайлов?

-  Не искам да говоря за този човек и да му правя излишна реклама, той ми направи достатъчно голяма услуга.

- Вярно ли е, че в България се става звезда със скандали?

- Категорично не! Но това е по-лесният начин да станеш популярен, защото тук няма звезди. Звездите са недостижими. Например, Наоми Кембъл е звезда. Тя е недостижима и като стил, и като финанси.

- Разбрах, че ще снимаш фотосесия, в която ти ще си лъвицата, а мъжете, които ще ти партнират ще са кротките агънцета...

- Да. Подготвям един много интересен проект, който се надявам да бъде оценен и извън рамките на България. Снимките ще бъдат точно като за сп. Vogue.

- Наистина ли ще се снимаш за това списание?

- Факт е, че мениджърите на Vogue много ме харесаха, но нищо не става с вълшебна пръчка. Предстои ми много работа преди да се видя на корицата на някое такова списание.

- Какво се случва с теб в личен план?

- Всичко е нормално! Чувствам се сигурна и обичана от моя приятел.

- Какво ти предстои оттук нататък?

- Предстоят ми много хубави емоции. Само да сме живи и здрави. Станах рекламно лице на може би най-известната марка екстеншъни, която внася продукти и за България. Няма да крия, че бих искала да заснема и фотосесия с моята "двойничка" Виктория Силвстед. Наш общ приятел направи връзката по между ни. Предстоят преговори.

-  Какво пожелаваш на читателите на HotNews.bg?

- Да са живи, здрави и да бъдат положителни. Отрицателната енергия не води до нищо хубаво. Нека бъдем по-позитивни.