Фолк певицата Антонина бе забъркана във финансов скандал.

Според слуховете тя дължала пари на режисьора Тенчо Янчев за промоцията си, която беше в края на миналата година.

По ирония на съдбата албумът, който тогава представи, носи заглавието „Дали си струва“.

Самата Антонина призна пред bliasak.bg, че наистина не е платила на режисьора, но с право.

Ето как изпълнителката коментира "дали си струва" неговата работа:

„До сега премълчавах историята, защото не исках да обидя някого. Истина е, че не съм платила на екипа, който наех да заснеме промоцията. В деня на събитието, режисьорът Тенчо Янчев изобщо не се появи. Отидох и висях в заведението цял ден, той не ми вдигаше телефона, естествено плаках много. Следобед пристигнаха едни момчета, които изобщо не знаеха за какво става въпрос, явно бяха изпратени да операт пешкира."

"Трябваше да се донесе мултимедия, която да се върти на видеостените на сцената. Нямаше я, никой не знаеше какво да прави и с осветлението. С две думи – провалиха ме. Промоцията ми се случи все пак, но не е заснета както трябва. Мога да предоставя кадри на който поиска, за да види дали струва и 2 лева това, което са ми дали – просто снимането е трагично!

Осветителят, който си работи в клуба единствено се отзова и пусна каквото имаше – на видеостената се въртяха снимки, мои клипове, обложката на албума стоеше непрекъснато на екрана. Та така, всичко, което се случи в онази вечер, съм си го направила сама. Аз решавах кой къде да застава и кой какво да прави. Дори един актьор, който изигра скеч, излезе без микрофон, защото нямаше кой да ни каже, че няма да има звук на записите“, обясни още Антонина.

На въпроса как си обяснява постъпката на режисьора, защо според нея той не си е свършил работата, а си иска парите, Антонина отговори:

„Не знам защо го е направил. Но беше супер непрофесионално от негова страна. Всички знаят, че аз наистина не разполагам с милиони, които мога да харча просто така. Тъпото е, че момчетата, които режисьорът беше изпратил, явно смятат, че парите трябва да си ги търсят от мен, но не съм аз човекът и трябва да се обърнат към Тенчо. Така че, определено на тях не им дължа нищо“.

В същото време пък научихме от дизайнерката на певицата - Жана Кошева, която прави целия й стайлинг, че Антонина си била платила всички тоалети при нея и е броила близо 1500 лв. за тях.

"Който си е свършил работата, си е получил парите. Ако на някой не му е било платено, да се замисли дали изобщо нещо е направил както трябва", коментира Кошева.

Вижте видео:

Антонина - "Точно там"